Juhannusviikolla pikkupoika Eddie matkasi Tanskan Herningiin Maailmanvoittajanäyttelyyn. Kasvattaja-Antti kysyi keväällä Eetua reissulle mukaan, ja niin pojan ensimmäinen maailmanmatka kävi toteen.  Reipas ja rohkea springeripoika nautti reissusta alusta lähtien , joten kotona oli huoleton olo odotella matkalaisten takaisin tuloa. Aluksi tietysti tuntui haikealta antaa mamman mussukka pitkälle reissulle, mutta paremmissa käsissä ei koira voisi ollakkaan kun kasvattajasedän mukana :)

Vihdoin koitti torstai ja MV-näyttely. Eddie kisasi isossa ja kovatasoisessa junioriluokassa, joten tulostavoitteita ei ollut. Niinpä Antin soitto Tanskasta tuntuu vieläkin epätodellista. Eetu voitti koko junioriluokan ja voitti siten Juniori Maailmanvoittaja -10 tittelin!!!! Uskomattoman upea temppu herra Eetvartilta.

JWW-10 Glamorly Good Bad'n' Ugly

photo Viyo Elite

Tuomari Per Iversen. photocopyright: Sanna Kavén

Myös narttujen JWW - titteli tuli Suomeen, vieläpä samalle autolastilliselle, kun "Silvia" Adamant's Proudly Presents voitti junnunartut ja sertin. Paljon onnea Tarja! Lisäksi Eddien isä "Egon" voitti VWW-tittelin, Onnea Lisa!

Maailmanmatkaajat :) Pamela, Eddie, Lulu, Silvia, Doris, Sophie

Kuva: Tarja Hovila

Perjantaina vuorossa oli Spaniel Specialty show, missä Eddielle ERI. Äiti-Pamela PN-2, sert ja Tanskan MVA :)

Tuhannet kiitokset parhaalle kasvattajalle, Antille, Eddien ottamisesta reissulle mukaan, luotsaamisesta tähän hienoon voittoon ja ennenkaikkea Eetun parhaimmasta hoidosta ja huolenpidosta! ONNEA!! :-)