Tupoksella tehtiin mukavat treenit eilen. Ensimmäinen treenipätkä oli toosi vauhdikas, sain todella pistää töppöstä toisen eteen että ehdin mukaan. Käännöksessä oli mutkaputki, johon heitin Lennin melkoisen kaukaa ja putki imi hyvin. Lähdin kuitenkin etenemään liian kauaksi etumatkaa ja ohjasin epäselvästi putken jälkeisen aidan jonka takana olin jo menossa, sillä Lenni juoksi sen ohi. Toisella kerralla meni hyvin. Hengästytti "maalissa" ja Lenni oli fiiliksissä! Hyvä aloitus.

Muut treenit meni Lenniltä hyvin ja sopivassa vireessä. Mitä nyt rakastui renkaaseen ja suoritti sen pariin otteeseen ilman lupaa... :) Mulla ei sen sijaan ollut niin hyvä päivä eilen. Kämmäsin useemman kerran huonon ohjauksen kanssa. Kerran olin aidan edessä mikä oli tarkoitus suorittaa ja muutenkin en ollut niin skarppina sitomisissa ennen hyppyjä kun tuli turhia kaarroksia. Yksi rima pudotettiin (minä pudotin ohjaamisellani) myös. En ennakoinut ohjauksessani eilen. Lopuksi tehtiin kontaktit, ne meni hyvin ja alastulokontaktille pysähtyminen A:lla oli nopea! Myös pujottelua tehtiin minkä itse pilasin kerran ohjaamalla väkisin väärään väliin, muut pujottelut oli rytmikkäitä. Vielä pujottelulla ei kärsi paljon vedättää tai nuori mies tulee pujottelusta kesken pois.

Hietasaaressa käytiin tänään tekemässä pujottelua yhden hypyn takaa. Lenni haki ensimmäisen välin itsenäisesti ja hyvin! Pujottelun rytmittäminen oli tosin vaikeaa kun hietsussa nuo kepit on vanhalla, lyhyemmällä välillä. Ei meinannut spanieli heti taipua noihin väleihin ;) Harjoiteltiin myös pitkää loppusuoraa. Rimoja ei tullut alas, Lenni eteni ja jopa minä osasin juosta.

Maanantaina vuorossa agin epikset :)