Tupos tänään. Lenni oli ylivireessä vietettyään pihalla kuusi tuntia yksin. Oltiin siis mun vanhempien luona, ja Lennin mielestä Sanilla oli tärppipäivät. Tyytyväisenähän tuo poika ulkoili aidatulla pihalla ja käytiin me tunteroisen metsälenkkikin välillä :)

Takaisin Tupokseen... Alkutreenit meni vähän räiskien mutta ainakin hyvällä fiiliksellä Lenni teki. Räiskimisellä en nyt meinaa rimoja, vaan sitä että Lenni päätti vähän itse lukea rataa aina välillä. Hyvää treenissä oli se että kontaktit oli hyviä, putket imi, ja oli virtaa!  Katastrofi tapahtui viimeisen pätkän yhteydessä. Tällä pätkällä oli kaksi hyppyä suorassa linjassa pujottelulle. Lenni päätti että kolmas este ei ole pujottelu vaan A-este. Välillä sain sen jopa pujottelemaan mutta eihän sitä loppuun asti huvittanut tehdä vaan Lenni oli ottanut A-esteen tehtäväkseen. Lopulta vein niskasta väkisin pujolle ja vaadin suoritusta.

Autolle kävellessämme ajattelin että huomiset kisat jää välistä. Matkalla päätin antaa Lennille yhden mahdollisuuden ja käännettiin auton nokka kohti hietasaaren kenttää. Otin samanlaisen pujottelutreenin kuin Minnalla x 5. Kaikki täydellisiä suorituksia. Mega-palkkaa vinkulelun kera. L oli varmasti väsynyt, mutta työskenteli hyvin. Jotain se ehkä oppi kun välillä palautin sen maanpinnalle. Nyt L saa nukkua ansaitsemansa pitkät unet ennen huomisia startteja.