Perjantaina treenattiin hallilla. Tehtiin muutamalla hypyllä harkkaa. Takaahyppyjä, valssailua, takaaleikkaamista. Välillä eri kulmista pujolle lähestymistä (tässä Lenni on edistynyt). Rimat pysy hyvin ylhäällä (60cm), vaikka pyrin kääntämään Lenniä välillä reilustikin hyppyjen päällä. Aluksi treenaus oli tosi säpäkkää ja vauhtia riitti, loppua kohti vauhti hiipui jo jonku verran. Oli melko kostea ja raskas ilmakin.

Tänään koiran kääntely hypyillä jatkui. Treenattiin hallilla kovan vesisateen ropistellessa hallin kattoa taas kerran. Harjoitukset koostui kahdesta erilaisesta kolmen hypyn muodostelmasta. Kolmella hypyllä saa paljon harkkaa aikaan! Pidän yleensä jotain valmiiksi piirrettyä vähän tilaa vievää harjoitusta mukana treeneissä siltä varalta että hallissa on muitakin ja enemmän tilaa vievät treenit ei onnistu. Tänäänkin toinen koirakko treenasi toisessa päässä hallia ja hyvin mahduttiin. Lenni väsyi melko nopeasti, mihin osuutensa varmasti eilen vietetyllä uinti- ja rymypäivällä. Harjoitukset oli haastavia ja keskittymistä vaativia. A:lle palkkaamisella saatiin vauhti ja innostus riittämään pitkälle kuitenkin :) Lopuksi tehtiin vielä helppo ja lyhyt hyppy-putki sarja, jossa viimeisenä esteenä ihana A-este. Näin Hupakolle jäi varmasti hyvä mieli kotiin vietäväksi :D Tänään treenattiin pitkään, vaikka Lennillä alkoi välillä väsy painaa. Hyvä harjoitus saatiin tehtyä ja ensi kerralle suunnitellaan taas jotain "helpompaa" radanpätkää eikä treenata pitkään. Renkaaseen kiinnitetään huomiota kun pääsi tänään livahtamaan kehikosta. Pitäsi olla vissiin toinen koira ettei treenit ainakaan kävisi liian raskaaksi yhdelle ;)

Tämän hetken suunnitelmissa on virallinen agility-debyytti elokuun puolessa välissä täällä Oulussa, heti Tornion misseilyjen jälkeisenä viikonloppuna. Jäi nämä Oulun näytelmätkin kokonaan välistä vaikka tänään oli tarkoitus mennä katsomaan. Sään takia lähdin kuitenkin ennemmin treenaileen kuin vesisateeseen seisoskelemaan ;)