Jäänyt vähän tämä treenien päivittely kun melkosen kiire viikko takana.

Viikko sitten perjantaina treenattiin hallilla keinua. Välillä parempia ja välillä huonompia toistoja. Välillä laitoin namin houkuttimeksi keinulle jotta saatais vauhtia, mutta eipä tuo näyttänyt toimivan. Kädestä palkkaaminen heti Lennin keinuttaessa näyttää olevan tuolle koiralle soppelein. Tehtiin myös puomia ja pujottelua muutamalla variaatiolla. Pujottelussa on nykyään vauhtia kunhan alla on muita esteitä ja sitä myöten vire korkealla.

Maanantaina keinutreenit jatkui. Oltiin KAS:n hallilla ihan kahdestaan. Lisäksi tehtiin putki-hyppy-sarjaa missä ohjauksellisesti ei mitään vaikeeta. Lähinnä vireen ja mielenkiinnon säilyttämiseksi kun Lennistä keinu on melko tylsä edelleen.

Eilen Tupoksessa oli ihan kivat treenit. Aluksi paanatusta missä mm. kolme putkea peräkkäin. Lenni innostui tästä hirveesti ja oli huumorimielellä koko treenit. Innokkuus näkyi mm. siinä että karkasi muutamaan otteeseen lähdöstä... Toisessa treenissä oli tiukkaa kääntämistä toisensa perään. Välillä tuli vähän pitkät kaarrokset mutta ei se mitään :) Keinua tehtiin ensin yksittäisenä ja Lennillä oli joku mielenhäiriö varmaan kun välillä oli niin innossaan sitä tekemässä :D Keinu olikin harkkapätkässä ensimmäisenä esteenä. Se harjotus meni tosi loistavasti. Takaaleikkailtiin muutamat tiukat käännökset ja poispäinkääntö toimi! Mulle on vaan niin paljon helpompaa ohjata tuota eläintä takaa mitä valssipyllistellä sen eessä.

Huomenna kisataan pari starttia ja ens viikko tuleekin vähän taukoa treeneistä kun minä oon Raahessa perjantaihin asti.