Eilen matkattiin Jaanan ja Ninan kanssa Jyväskylän kv-näyttelyyn. Eddiellä matkaseurana oli sisko Lulu ja suloinen Aurora, Eetuli kiittää molempia neitejä!  Vietettiin pitkä, mutta todella mukava näyttelypäivä. Koiria oli paljon, 52 englanninspringerspanielia. Sisarukset debytoivat junioriluokassa: Eddie eri2 ja Lulu eri1 pn4!! Aurora ja Jaana ottivat voiton kotiin Auroran ollessa ROP :D Todella hieno päivä siis myös tuloksellisesti meidän autolastilliselle.  Suurensuuret onnittelut!!

Näyttelypaikalle mennessä Eetuli oli taas intoa ja energiaa täynnä. Perässä sitä ei ryysiksen läpi todellakaan tarvinnut vetää, vaan pikkumies yritti kiskoa emäntää perässä minkä ehti. Kehän laidalla tiirailtiin onnellisena ympärille ihmis- ja koirapaljoutta. Esiintyminen meni ihan kivasti, vähän maltin (ja harjoituksen) puutetta vielä mutta saahan sitä pienellä vielä ollakin. Pu-kehässä juokseminen sujui jo aivan mallikkaasti.

Very good type & balance, good expression. Good front & rib for age. Good topline & angulation. Very good movement. Cristian Vantu, Romania

Kiitos tosi kivasta näyttelypäivästä!

Kaikki kuvat: Jaana Heiskari

Eddie arvosteltavana

 

 

Kasvattaja Antti Hokkanen ja sisarukset Eddie&Lulu