Tänään oltiin Minnalla treenaamassa uudessa ryhmässä. Lennillä tai mulla ei ollut ihan koko ajan kaikki palikat kohdillaan kun välillä takkusi niin hirveesti ja välillä meni tosi hyvin. Tehtiin melko vaikeeta kieputusta, jossa välistä vetoa, takaa leikkausta ja sylikäännöstä. Helpoin pätkä tökki sitte niin hirveesti kun en ehdi suoralle tarpeeksi nopeeta ohjaamaan ja ei tuo vielä eteen kauas kunnolla irtoa. Melko pulmallista hitaasta kiepautuksesta ehtiä mukaan suoraan putkeen mihin koira irtoaa satasta ja omat jalat polkee paikallaan :D Lenni oli hetkessä ulos putkelta ja minä monta metriä jäljessä, miten siitä sitten saada tuota suoraan eteenpäin sujuvasti ohjautuun!? Joka kerta tuolla tulee jotain uutta purtavaa, ja sehän on hyvä.

Lauantai-aamuna herättiin Lennin kanssa ajoissa. Käytiin hietasaaressa lenkillä ja agilityä treenaamassa. Silloin otettiin takaa kiertämistä, välistä vetoja ja suoraa. Käytössä oli vain aitoja ja putket. Lopuksi lepakko-herra pääsi vielä rannalle polskimaan. Käytiin kunnon väsytysreissu, sillä mun kandiaisia juhlittiin illalla ja Lenni joutui olemaan pitkään yksin.

Sunnuntaina naapurin Speedy päätti hilpaista meille kylään ja haukkaamaan muutaman lihapullan näyttelyreissun jälkeen. Liisa tuli perässä kahville ja päätettiin lähteä käyttään poikia uimassa. Lennin mielestä vesi oli turhan kylmää ja oikeita uimapotkuja ei kovin montaa tohtinut ottaakaan. Ootteli ennemmin mahavesissä kun Speedy nouti lelun ja varasti sitten rannalla ;) Eiköhän tuo taas kevään päälle innostu kunnolla polskuttelemaan.

Kuvassa Lenni mielipuuhassaan, riekkumassa rannalla :)

1578079.jpg