Viikonloppu vierähti nopeasti Helsingin näyttelyturneella. Seura oli mitä mainiointa ja pitkät automatkatkin meni nopeasti hilpeissä tunnelmissa ;) Reissuun starttasimme perjantaina ja yövyimme kaksi yötä hotellissa Espoon puolella. Kiitos Kirsi, Nina, Jaana ja Paula!!

Lauantai 12.12. vietettiin Suomen Voittaja 09 näyttelyssä. Englanninspringerspanieleita oli ilmoitettu 63 ja tuomarina toimi Paula Heikkinen-Lehkonen Suomesta. Nuori herra Eddie esiintyi hienosti junioriluokassa tuloksella ERI.

"Tyylikäs ja hyvärakenteinen vielä hieman kevyt nuori uros. Hyvä pää, pitkä kaula, hyvä lapakulmaus. Kaunis ylälinja. Rintakehä kaipaa vielä hieman lisää syvyyttä ja tilavuutta. Erinomaiset takakulmaukset, vakaat liikkeet. Kaunis turkki. "

Näyttelyviikonloppu jatkui sunnuntaina Pohjoismaiden Voittaja 09 näyttelyssä. Springereitä oli ilmoitettu 57 ja tuomaroimassa oli Eva Mjelde Norjasta. Hieno kehäkäyttäytyminen jatkui myös sunnuntaina ja handlerikin jo rentoutui esittämistehtävässä :D Pohjoismaiden juniorivoittajan tittelikilvassa sijoituimme toiseksi hienolla arvostelulla. Hopee ei oo häpee ja todella tyytyväisiä olimme tähän sijoitukseen!

"Nice young dog. Masculine head, good expression. Good neck and shoulder. Well made body with good topline. Well angulated behind. Moved with drive." JUK ERI2

Onnittelut kaikille menestyneille, spesiaalionnittelut Jaanan hymyilevälle ihanalle Auroralle molempina päivinä saavutetuista PN4 sijoituksista! Näyttelypäivät olivat todella mukavia ja kauniita koiria oli ilo seurata kehässä, samalla ystävien ja tuttavien kanssa jutustellen. Kiitos kaikille näyttelypäivistä! :-) Tulevia reissuja odotellaan ja suunnitellaan jo!

Kuvat: Krista Illikainen, KIITOS kuvista!

 

Glamorly Good Bad'n' Ugly tasan 10 kk