Melkein perinteeksi muodostunut lauantainaamun treeni Niinan ja Urhon kanssa ;) Luennolla oltiin viikolla jo suunniteltu rata, joka myös videoitiin molemmilta.

Alku- ja loppuveryttelyt saatiinki rämpiä umpihangessa ja lumituiskussa. Oli KYLMÄ! Mutta oli sinne joku hiihtämäänkin eksynyt, joten ei ainakaan yksin hulluja oltu :D

Alussa unohdin sitoa Lenniä kunnolla ennen kolmoshyppyä, mikä pitkäksi ja nelonen väärinäpäin. Tästä L ois välttämättä halunnut keinulle joka ei kuulunut koko rataan...Uusi yritys. Meni ihan kivasti.

Takaa leikkasin ennen keppejä olevalla hypyllä ja tosi hienosti haki oikean keppivälin ja pujotteli hyvin. Poispäinkääntö ennen muuria toimi ihmeen hyvin (varmaan vahingossa vaikka oli meidän väärä puoli). Putken jälkeiselle hypylle pakkovalssilla, mihin taipui hyvin ja vauhdilla siitä maaliin asti. Viimenen hyppy jäi vaan tekemättä... En ohjannut kunnolla eteen.

Lopuksi tein uudestaan puomille asti. Vein puomin jälkeen palkan ja Lenni sekosi siitä ihan täysin. Kesken pujottelun haistoi vissiin nakin ja lopetti pujottelun kesken. Viisas koira ;) Muurin poispäinkäännöllekin saatiin viimein sitä silmukkaa aikaiseksi. Ei siis ois alkua enää kannattanut tehdä. Loppusuora myös uusiksi, mistä irtoaminen eteen tahtoi onnistua liiankin hyvin. (Karkasi ilman lupaa A:n kakskakkosesta..Piti vähän muistuttaa tuota koiraa miten se kuuluu suorittaa.)

Ihan viimeseksi keinun treeniä. Imu sinne ainakin on hyvä edelleen.