Ollaan me treenattu vaikka päivitykset laahaa :)

Perjantaina KAS:n hallilla treenattiin Niinan ja Urhon kanssa. Tehtiin tiukkaa valssia ja baanatusta. Sekä kartturi että koira oli viikonloppufiiliksillä, annettiin mennä ja pidettiin hauskaa. Ainakin Lenni irtosi :)

Activen treenit

Monipuoliset treenit jälleen.

Omatoimiharkka on taas väärin piirretty. KAKKONEN TOISELTA PUOLEN!!

Eli kakkoselle tehtiin pakkovalssia ja takaa kiertoa+twistiä. Vanhan kertailuja siis. Molempia tehtiin molemmin puolin ja putkeen vietiin vaikeammasta päästä. Takaakiertoihin lähti hakemaan tosi hienosti, olin yllättynyt. Mulle jäi siis hyvin aikaa sijoittua ja pystyin keskittymään twistillä peruutukseen.  Pakkovalssitki ihan ok.

Toinen treeni pitäis olla oikein jopa piirretty ;)

Ensin tehtiin pätkää 1-4 kahdella tapaa. Ensimmäisessä variaatiossa kakkoselle ennakoidulla peruskäännöksellä, kolmoselle takaakierto. Mun kärsi kääntyä hyvissä ajoin ja tiukka käännös saatiin kakkoselle. Takaakiertoon haki taas kivasti.

Toisessa variaatiossa kakkosella jäätiin tekemään valssi lähelle hyppyä viisi ja poispäinkäännöksellä kolmoselle + toinen poispäinkääntö putkelle. Olin varma etten saa noin jyrkästi poispäinkäännettyä, mutta sehän meni!!! MIKÄ FIILIS. Piti tehdä vielä uudestaan ja todeta ettei tuo onnistuminen ollut tuuria. Ohjauskuviot alkaa välillä toimia mukavasti, tuo luppakorva seuraa ohjausta ja minä jopa välillä onnistun.

 

Sitten 4-13. Siellä siis häämötti keinu välissä. Ohjauksellisestihan tuossa pätkässä ei mitään ihmeellistä. Keinu oli hidas, ei lähellekään samanlaista vauhtia kuin KAS:n keinussa. Perse. Harmitti. Onneksi Lenni sentään haki keinulle hyvin, mutta silti. Tehtiin tuolle keinulle lopuksi vielä pelkkää alastuloa...

Aamulla KAS:n hallilla

Tokihan mulle tuli mieleen että miten Lenni nyt suhtautuu tuohon KAS:n keinuun eilisen jälkeen. Oli pakko päästä siis hallille kokeilemaan. Tehtiin vauhtipätkää missä oli keinu välissä ja ei onneksi ongelmia! Reipaasti haki keinulle ja suoritti sen ihan kivaa vauhtia. Pakko nyt vaan treenata erilaisilla keinuilla...

Treeni oli lyhyt ja lenkkeiltiin sitten hyvillä mielin. Nenä kohti lauantain startteja :)

Ja tämän vuodatuksen loppuun kevennys viime kesältä :)