Olipas kivat treenit! :) Vaikka Lenni olikin kovin hurvattomalla tuulella ja energiaa vaikka muille jakaa.

Aloitettiin pujottelun perustreenillä. Avokulmasta mentiin koira oikealla puolella eri variaatioilla. Lenni haki melko kivasti aloitusta kunhan pidän hartiat ensimmäistä keppiä kohti. Muuten helposti vein harteilla suoraan toiseen väliin.

Sitten tehtiin kunnon baanausta oiskohan ollu 17 tai 18 esteen pätkä. Piti ihan tosissaan pistää töppöstä toisen eteen ja pussin jälkeen meinattiin olla törmäyskurssilla. Lenni oli ihan fiiliksistä kun sai vaan juosta lujaa :) Hyvä tehdä väliin tällästä.

Sitte enemmän vääntämistä:

1242329107_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Putki oli siis 8.

Kakkonen pakkovalssilla, vitoselle poispäinkäännöllä ja kutoselta twistillä. Ja nollalla maaliin :) Tuntu kivalta myös kääntää, Lenni oli hyvin mukana.

Viimosena tehtiin radanpätkä missä oli A ja puomi. A:lla hieno kontakti ja puomilla eka kerralla stoppikohta vähän hukassa. Pysähtyi kuitenkin ja alas-käskyn toistamisella tuli kakskakkoseen. Keinua tein jossain välissä itsenäisesti ja ihan ok suorituksia.

VIIKONLOPUN KISAT:

Kaksi starttia siis tehtiin ja tuloksellisesti edelleen ykkösissä ollaan ;)

Ensimmäisellä radalla Lennillä tais olla tuli takamuksessa kun kaasu oli hirttänyt kiinni. Ja sillonhan se halus vaan porhaltaa suoraan. Yhdessä kulmassa meni sitten pitkäksi ja aidan ohitus mitä en korjannut vaan jatkettiin samalla moottorilla maaliin asti.

Toisella radalla L oli kivasti hyppysissä. Tosi hyvältä tuntui mennä melkein loppuun asti. Loppuradalla oli keinu, mihin käskytin "kiipee" enkä "keinu". Ilmeisesti tuo koira kuuntelee kun lentokeinuksihan se meni. Luuli menevänsä puomille raukka. Tehtiin keinu uusiksi ja jatkettiin loppuun.

Kivaa oli ja radat ihan mentäviä. Tuloksia ei kuitenkaan radoilta montaa tullut.