Aamutuimaan lähdettiin poikien kanssa KAS:n hallille lenkkeilemään ja tutustuttamaan Eddietäkin treenihallin tunnelmaan. Seuraksemme saimme Kirsin, Liinun ja Mellyn. Kiitos lenkki- ja treeniseurasta :-)

Eetulin kanssa otettiin vähän siivekkeiden välistä juoksua ja putkea. Kova into tuolla pienellä spanielin alulla on tehdä yhdessä hommia, ja siitä olen todella innoissani! Siivekkeiden välistä juoksua palkkasin ensin namialustalla. Eddie ei vielä oikein ymmärtänyt namialustan päälle, vaikka kivasti irtosikin siivekkeiden välistä. Narupallopalkka toimi hyvin, mahtavaa että tuo on luonnostaan kova leikkimään taisteluleikkejä. Namialustaan tutustumme seuraavalla kerralla lisää. Putken tuo spanieeli oppi tosi nopeasti. Muutaman kerran houkuttelin putken läpi kun Kirsi piti remmissä, ja tämän jälkeen pystyin putkeen jo lähettämäänkin :-)

Lennin kanssa tehtiin pari toistoa puomilla niin että namialusta oli vähän kauempana. Yritin keskittyä siihen että vapautan käskyllä enkä huitomalla. Pientä hyppy-putki-pujottelu pätkää tehtiin myös. Muutamia takaakiertoja, putkeen lähetyksiä, avokulman keppejä tuli tässä treenittyä. Lennillä on illalla AD:n treenit, niin paljon ei vihtitty nyt puuhastella esteillä.

Kolme liitävää spanielia