Sunnuntaina startattiin kohti Kemiä ja pakkasrallia. Lennin olin ilmoittanut kaikille päivän kolmelle radalle. Antti ja Eddie lähtivät mukaan kannustusjoukkoihin tsemppaamaan Lenniä ensimmäisissä kolmosluokan kisoissa hyvään liitelyfiilikseen :)

D-rata oli Harri Huittisen käsialaa. Oli takaakiertoja, välistävetoa ja päällejuoksua. Aika mutkikas rata. Lenni oli kivassa vireessä, ja vaikeimmat hyppykieputukset onnistui suunnitellusti. Kartturi sen sijaan työnsi kepeille väärään väliin, siitä ensimmäinen vitonen. Keppejen aikana kartturi ehti myös unohtaa radan, ja kiellon verran sitä mietittiin sitten pujottelun jälkeen. Onneksi saatiin pakka vielä kasaan ja tyylillä maaliin asti. Tuloksena siis 10vp ja muutama sekunti yliaikaa. Sijoitus 13.

E-radalla tuomaroi Anne Huittinen. Päivän paras rata meiltä. Kontaktit oli hitaammat tällä radalla, mutta ainoat virheet oli muurin palikat ja okserin rima. Okserin päälle Lenni räsähti ihan kunnolla ja sen jälkeen mentiin rauhallisella temmolla maaliin kun tarkkailin ettei koiralle sattunut mitään. Ihanneaika alittui kuin alittuikin, vaikka näitä hidasteluja radan varrella tuli. Mahtava fiilis, rata ei tuntunut ollenkaan liian vaikealta ja kerittiin vielä tuolla ihanneaikaan! Tulos 10vp ja sijoitus 18.

F-rata oli Anne Huittisen hyppäri. Suoralta putkelta kääntämistä kolmeen otteeseen. Näitä pähkäilin rataan tutustumisessa kun Lenni meinaa välillä ampua putkesta suoraan jarrutteluista huolimatta. Noh, ongelmat alkoi kuitenkin ennenkuin päästiin kunnolla radalle, nimittäin Lenni hiippaili lähdössä mun perään ohi ensimmäisen hypyn. Vissiin väsy painoi. Tehtiin kuitenkin rata ja putkelta kääntämiset jopa onnistui. Sen sijaan okserin L päätti kiertää ja kerran karata putkeen. Lurppakorva laittoi tyyliileen uskollisesti huumorilla koko radan kun keskittymiskyky ei riittänyt kolmeen rataa kisatauon jälkeen ;)

Vietettiin kiva päivä Kemissä ja tavoitteet täyttyi. Saatiin tulos jolla päästiin ihanneaikaan!!