Perjantai-iltana pakattiin Liisan kanssa pakua lauantain Kemin ryhmis-reissua varten. Olin migreenissä ja aamulla tuntui etten pysty lähteen mihinkään, mutta särkylääkkeiden voimalla autoon istumaan ja ihan hyvin jaksoin päivän istuskella ja ihailla koiria. Erityisesti ihailin yhtä upeaa narttua, joka otti rotunsa ROP-voiton ja vielä ryhmäsijoituksenkin ;) Onnea vielä kerran!

Lennillähän ei kehää edes ollut lauantaina Kemissä, turisteinä lähdettiin molemmat, mutta lopulta Lenni pääsi junior handler-kehään Katariina-tytön kanssa ja parivaljakko sijoittuikin kolmanneksi. Olin positiivisesti yllättynyt Lennin reippaudesta ihan oudon tytön kanssa. Liisan koirista Aku pärjäsi jälleen upeasti ottaen ROP-voiton kotiin. Minut laitettiin remmin päähän ryhmäkehään, mutta Aku sanoi sopimuksen irti eikä ruvennut esiintymään nätisti, yritin sitten hyvällä tai pahalla. Herralla oli neliveto päällä kohti autoa ja siinä sitten yritin Akua juoksuttaa kehässä, ryhmäsijoitusta ei irronnut.

Kotimatkalla alkoi oma vointi tuntua jo todella heikolta. Kuumetta oli reilusti ja eilinen päivä meni täysin petipotilaana. Edelleen kuumeesta ja kovasta flunssasta yritän toipua täällä, jotta pääsisi töihinkin takas. Treenaamaan olis myös mukava pikkuhiljaa päästä!