Haahuilua ja onnistuminen siellä mistä onnistumista lähdettiin hakemaan :) Kaikki tämä tapahtui ihan järkyttävässä säässä. Koiraihmiset ei tosiaan näytä olevan sokerista kun väkeä oli kuitenkin hyvin paikalla.

Ensin tehtiin möllirata. Se oli suoraviivainen ja helppo. Jäin jo alkumetreillä vauhtihirmuksi muuttuneen koiran jälkeen pahasti ja Lenni päätti tehdä oman ratansa. Hylly ois tullu jos hyllyjä ois mölleissä jaettu.

Ykkösten radalla tapahtui harmittava kömmähdys, josta otan kunnian ihan itselleni. Neljäntenä esteenä olevalla muurilla karjaisin tänne tänne käskyä sillä seurauksella että palikat tuli alas. L säikähti tästä lähtevää räminää ihan hirveesti ja lähti haahuilemaan pitkin kenttää. Raukka. Sain kannustettua takaisin radalle ja tehtiin ihan reippaasti maaliin asti. Ihan ei ollut ajatus mukana kun Lenni ei irronnut putkeen sitten millään. Positiivisintä radalla oli PUHDAS PUJOTTELU!! Pujottelulle tultiin putken ja hypyn kautta, joten vauhtia oli ja Lenni haki ensimmäisen välin hienosti. Ihana mussukka, se oppii joskus ;) Hyvää oli myös se etten jännittänyt enää kovinkaan paljon.