KAS:n hallilla 15.9.
Treenattiin aika pitkään tänään. Aluksi takaa kierrättämistä aidoilla ja vauhdikasta pujon aloitusta. Hyvin meni. Pujottelun aloitus alkaa taas tuntua varmalta, toivottavasti en enää onnistu pilaamaan sitä. Tämän jälkeen Lennille tauko ja rakentelin seuraavaa treeniä. Takaa leikkailua aidoilla ja nollakulman putkeen lähettämistä. Tällä kertaa silmukoita ei takaa leikkelyissä tullut, mutta kaarrokset oli välillä aika isoja. Parempaan suuntaan kuitenkin ja se vaikeampikin puoli luonnistui ensimmäistä kertaa vaivattoman oloisesti. Iisot kehut Lennille ja taas odottelemaan.

Viimeisenä laitoin neljä hyppyä peräkkäin pitkillä väleillä. Vein lelun viimeisen aidan taakse ja lähetin siis Lennin neljän aidan takaa. Hyvä irtoamistreeni, näitä pitäis tehdä useamminki. Tahtoo olla paha tapa palkata liikaa kädestä...Jossain kohtaa treeniä otin myös kaikki kontaktit yksitellen. Annoin alas-käskyn painokkaasti ja kokeilin itse edetä jo vähän kauemmaksi. A:lla toimi yllättävänki hyvin. Puomi ok, pitäis saada nopeutta. Keinulla olikin mörkö, joten otin hihnassa ja syötin makkaraa pamahduksesta. Toivottavasti tässä ei tuu mitään epäröintiä jatkossa.

Tällä viikolla ei varmaan keretäkään treenata enää ennen perjantaita, joten kolmen päivän lepo tiedossa agista. Häätyy tosissaan yrittää harrastaa keittiö-tokoilua ja jos lenkin lomassakin muistaisi treenata joku päivä.