Kaikenlaista on touhuiltu, vaikka välillä vähän epäonneakin on ollut mukana. Vaasan näyttelystä ehti kulua reilu viikko kun Eddie alkoi yskiä limaa. Yskä meni onneksi nopeasti ohi ja Eetu oli koko ajan tosi virkeä ja muuten hyvävointinen. Tietysti treeneistä jouduttiin pitämään silti karanteenia molempien kanssa, mutta onneksi yskä ei kuitenkaan Lenniin tarttunut.

Treenitauon jälkeen Eetun ensimmäiset agilitytreenit meni alussa täydelliseksi kaahottamiseksi. Poika oli niin onnellinen päästessään esteille, ettei meinannut malttaa keskittyä vaan kaarrokset oli laaajoja eikä (oikeille) esteille heti tahtonut osua. Nopeasti Edi kuitenkin kokosi itsenä ja lopputreenit meni jo kivasti :)

Lennin tauon jälkeiset treenit meni muuten oikein mallikkaasti, mutta muutama rima tunnin aikana kolahti alas ja meno oli aavistuksen tahmeaa. En vielä pahemmin huolestunut, sillä rimakorkeus taisi olla 60cm ja ensimmäiset treenit ulkona. Sunnuntaiksi oltiin ilmottauduttu pitkästä aikaa kisaamaan OKK:lle. Ensimmäisenä oli hyppyrata, joka mielestäni tuntui hyvinkin sopivalta meille. Heti ensimmäinen rima kolahti alas, ja sama meno jatkui koko radan. Rimat kolisi ja etenemisestä puuttui sähäkkyys. Itse en tietysti nähnyt kunnolla Lennin hyppäämistä radalla, mutta monet tuttavat kyselivät että mikä Lennillä on kun hyppää huonosti. Jäähdyteltiin hyvin ja käytiin vielä treeniesteillä hyppäämässä, missä sain todeta ettei L suorista hypyssä ollenkaan takajalkoja. Ihan jumissahan reppana on ja toinen rata jätettiin suosiolla väliin. Kisojen jälkeen ollaan otettu kevyemmin ja lenkkeilty vaan hihnassa, kotona on pidetty BOT-loimea kuurina päällä. Huomenna Lenni pääsee hierojan käsittelyyn ja samalla hierotaan myös Eddie ennaltaehkäisymielessä.

En tiedä vaikuttiko jumittumiseen rankat uintireissut, kun vesi on ollu vielä tosi kylmää ja pojat uineet pitkään. Ennen jumittumista oltiin tosiaan treenitauolla, joten ihan kokonaan agilityn piikkiinkään ei voi pistää. Talvella kyllä treenattiin ja kisattiin kylmässä maneesissa, liekkö sillä sitten osuutta asiaan. Kuulemma poikkeuksellisen kylmän talven jälkeen on muutenkin ollut enemmän jumisia koiria. Joka tapauksessa, toivottavasti Lenni vetreytyy pian :)