Päivät tässä uhkaavasti etenee ja lauantaina ois tokokoe. Paikalla makuuta ollaan otettu jokapäivä vaihdellen paikkaa ja kestoa ja palkkaa ja häiriötä ja kaikkea mahdollista :D Viikko sittenhän Lenni keksi jonku ihme ongelman paikallaoloon, päätti nousta vaan seisomaan kesken kaiken ja jatkaa liikettä seisten. Tämänhän piti olla se varma liike... Siispä ollaan nyt otettu paikallaoloa monipuolisesti että pääsee palkkaamaan hyvistä suorituksista ja vältetään epäonnistumiset. Huomenna voisin treeneissä sitten ottaa pitemmän paikallaolon ja palkata kourallisella makkaraa että jää hyvä mieli ;D
Seuraamista ollaan otettu hyvällä palkalla pikku pätkissä, keskitytty suoriin perusasentoihin ja käännöksiin. Täyskäännöstä pitäis kai treenata ennen koetta vielä.

Perjantaina oli Tupos-päivä ja varsinkin tunnin lopussa tehtyyn radanpätkään olin todella tyytyväinen, rimatkin pysyi hienosti ylhäällä kun ei emäntä turhia kumartele radalla, heh :) Rata sisälsi myös pituushypyn ja muurin, joille ei ongelmia ohjauksessa.