Meinaa jäädä näitä treenejä päivittämättä, mutta nyt muutama sana perjantain agiliitelyistä. Treenattiin aamupäivästä hallilla seuranamme Niina & Urho ja Aino & Luigi. Tehtiin kahta erilaista harjoitusta.

Ensimmäisessä pätkässä oli vain rengas, hyppy ja putki. Harjoituksella silti mittaa 9 esteen verran. Tuli tehtyä takaakiertoa + twistiä, renkaalle takaaleikkausta ja valssia, pakkovalssia jne. Harjoitus toimi melko kivasti. Rimat pysyi hyvin ylhäällä ja takaakiertoihin pystyin lähettämään melko kaukaa. Ongelmana vähän se, että Lennillä laski vire tässä treenissä melko nopeeta kun muutamalla esteellä kieputus on sen mielestä vähän tylsää. Vauhdissa vireen lasku näkyy heti ja siksi en jankannut harjoitusta montaa kertaa.

Toinen harjoitus näytti tältä:

Tähän oli suunniteltuna useammanlaista kuviota ja kätevästi molemmin puolin vedettynä. Lähtö oli siis aina kuvassa oikeassa ja vasemmassa reunassa olevilta hypyiltä. Tehtiin valsseja, takaaleikkaamisia, persjättöjä, takaakiertoja. Melkolailla perustreeniä tällä kuviolla kieputettiin eri ohjaustekniikoilla. 

Ihan hyvä fiilis jäi harjoitusten jälkeen. Kaikkein nopeinta tekemistä ei meiltä ollut, mutta ohjauskuviot oli hanskassa.

Illalla jatketaan harjoituksia!