Taas on viikonloppu vierähtänyt ihan huomaamatta. Ollut niin kiirusta ettei huomaakaan ajan kulua :) Perjantaina käytiin jäällä lenkillä ja illalla Lennillä alkoi agility-kurssi. Näyttääpä hyvinkin siltä, että tää poika syttyy lajiin todella nopeasti! Korvat hulmusi ja häntä heilui kovasti. Harjoiteltiin jo kahta aitaa peräkkäin, putken ja aidan yhdistelmää, pituushyppyä ja vauvapuomia. Lennillä kovasti olis veri vetänyt A-esteellekin, mutta kaikkea ei ehditty ensimmäisellä kertaa sentään harjoitella :D Nyt vain kovasti odotellaan seuraavia harjoituksia.

Lauantaina käytiin Kirsin ja hurmaavien rinkeli-tyttöjen kanssa metsälenkillä. Lennillä ja Mellyllä tuntuu hauskaa riittävän, kun kaikenlaiset metkut pitää toisillensa näyttää. Hännästä veto näyttää olevan ihan superhauskaa :D Välillä nuoriso yltyi härnäämään myös aina niin kilttiä ja hyväntuulista Kara-neitiä, joka ei yhtään pahaa sanaa viitsi sanoa. Hauska lenkki jälleen :) Illalla Lenni pääsi vielä leikkimään naapuriin, kun äippä ja iskä lähti kyläilemään ilman häntä.

Sunnuntai meni koulujuttujen merkeissä ja Lennillä oli kovin tylsää. Onneksi illalla Speedy sekä Mauno-mäyräkoira, 9 viikkoa vanha, tulivat kyläilemään. Lennillä ja Maunolla leikit kävivät heti yksiin ja hauskaa oli! Mauno on niin hellyyttävä, ja uskomatonta kuinka tämä pariskunta nauttivat toistensa seurasta. Speedy ei oikein tiennyt miten suhtautua Maunoon, ajatteli varmaan että pehmolelu herännyt henkiin :D Myöhemmin Lenni, Speedy ja Leevi pääsivät vielä ulos leikkimään, niin kylläpäs uni maistui päivän päätteeksi!

Tänään suuntaamme taas toko-treeneihin, saapas nähdä mitä siellä keksitään :)