Agilityä on tehty perjantaina Tupoksella ja lauantaina hallilla. Tuposilta oli jotain ihan hirveetä. Lenni paineistuu siellä jotenkin alkuun ja se ei millään pystynyt tekemään aloitusta niin että jätin sen kauaksi. Muuten se oli kyllä ihan reippaasti mutta kun itteeni vaikuttaa tuo koiran paineistuminen niin paljon niin mulla levis ohjaaminen ihan kokonaan. Se halli on melko hämärä niin ilmeisesti siitä Lenni paineistuu ja alkaa vähän kyttäileen kun tuota ei muualla oo ikinä tapahtunut. Sinnillä vedettiin loppuun ja ihan viimeisellä kymppiminuuttisella sain itteni kasaan ja tehtiin hyviä pätkiä. Parasta oli se että keinulla ei ollu himmailua.

Lauantaina tehtiin samantyyppistä treeniä kun tupoksessa. Jätin kaus lähdössä ja tosi hienosti tuli luvan saatuaan. Fiilis oli ihan eri ja lelupalkka oli taas paras. Perjantaina jouduin turvautuun nakkeihin... Tehtiin puomia ja keinua, valssailutreeni ja lopuksi loppusuoraa. Hyvä mieli jäi, hauskaa oli.

Viikolla ollaan tokoiltu ja temppuiltu sisällä useampanakin iltana. Kivasti menee. Pihalla pitäis treenata että ois tilaa. Sisällä ei oikeen jääviin saa vauhtia kun tulee liian nopeesti seinät vastaan jos kovin alkaa seuruuttaan reippaasti. Paikallaoloa pitäsi pihalla kans treenailla.