Innokkaat agilitaajat käyttävät tietenkin kaikki vapaa-aamunsa agilityn parissa välittämättä siitä että tämäkin vapaa oli ehkä tarkoitettu huomiseen tenttiin valmistautumiseen ;) Herättiin siis aikasin ja kasin jälkeen suunnattiin jo hallille, treeniseuranamme jälleen Niina ja Urho. Tehtiin hyvät lämmittelyt & jäähdyttelyt ja treenin jälkeen pojat taas intoutuivat leikkimään yhessä. Toivottavasti nuo tulee jatkossakin toimeen keskenään.

Aluksi otettiin kontakteja. Tein puomia remmissä yksittäisenä, ihan kivasti tuli vauhtia. Remmissä siksi että Lennillä on vähän 2on-2off hukassa, tahtoo mennä alastulo hitaaksi ja pysähtyminen tulee kokonaan kontaktille. Remmissä sain usutettua alasmenon juoksemaan nopeesti ja varmistettua silti napakan pysähdyksen oikeeseen paikkaan. Keinua tehtiin yksittäisenä ja hypyn kautta, Lennillä oli varmaan aivot narikassa kun se näytti tykkäävän keinusta ja teki sen jopa luvatta pariin otteeseen. Hyvä näin :) A:lle mentiin muurin kautta ja ihan ok.

Lopuksi tehtiin radanpätkä. Jätettiin koira kahden hypyn taakse, valssattiin kolmannelle ja kolmoshypyltä lähetettiin umpikulmassa pujotteluun. Loppuun tehttiin kahta variaatiota, keppien jälkeen mutkaputkeen ja maalisuoralle tai keppien jälkeen mutkaputkeen ja takaisin kepeille. Näin saatiin nopeasta vauhdista kepeille tuloa ja kun putkeen nakkasi toisesta päästä piti kepit hakea avokulmasta. Keppien ensimmäinen väli löytyi hienosti. Ensimmäisessä pujottelussa vedin Lennin ennen viimeistä väliä pois pujottelusta ja toisella kerralla se tulikin jo näppärästi ihan omatoimisesti tästä välistä ulos. Tehtiin muutamat toistot kepeillä niin että käskytin lopun kunnolla. Tämän jälkeen alkoi taas luistaa. Pujottelu on kyllä niin herkkä este... Kaiken kaikkiaan tosi kiva treeni.

Huomenna pidetään lepopäivä ja launtaina sitten kisataan pari starttia!