Tänään sitten Lenni avasi epävirallisen toko-uransa, ja hienosti meni ainakin pisteiden valossa! 174,5 pistettä ja reilu ykköstulos, hienoa rakas karvalapsi! Pisteitä:

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 10
Seuraaminen kytkettynä 9
Seuraaminen taluttimetta 9
Liikkeestä maahanmeno 9
Luoksetulo 7
Liikkeestä seisominen 8,5
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 8,5

Kootut selitykset: Paikallamakuussa hienosti, vähän vaihtoi lonkkaa välillä tosin. Seuraaminen meidän perusseuraamista, kontaktia piti, mutta täyskäännöksissä ei ollut kovin tiiviisti mukana ja perusasennot välillä hieman vinoja. Maahanmeno oli hieno, mutta viivytteli vähän noustessaan istumaan. Luoksetulo: Jäi hienosti odottamaan, mutta kun käännyin matkan päästä veijari oli päättänyt laittaa maaten. Meinasi alkaa naurattaan :D Juoksi luokse tuhatta ja sataa, pelkäsin että menee saman tien hallin takaseinästä läpi ;) Luksetulosta hirttikin sitten kaasu pohjaan ja liikkeen jälkeen piti välillä käydä mutka kohti agilityesteitä ja hyppäämässä ihanaa tuomaria vasten.. Voi voi mikä viihdyttäjä meidän Leonardomme on :D Kun taas rauhotuimme seuraavaan liikkeeseen, en enää muistakaan mitä siinä kämmättiin. No hyppy meni viimeisenä vielä hienosti kympin arvoisesti. Ihan hyvä kisakokemus jäi, pitää vaan tottua huumoristin teekeisiin eikä ottaa niitä liian vakavasti!

Emäntää taisi jännittää, mutta eihän tuonne kuollut:)

Eilen agiliideltiin todella lujaa Tupoksella, ja huomenna seuraa lisää Tupostelua! Lisää treenailuista paremmalla aikaa.