Yli kaksi viikkoa Lenni on ollut näkemättä esteitä, eikä juuri muutakaan olla treenailtu. Eilen L pääsi tosin jo vähän agilityn makuun kun tv:stä tuli aamulla otteita syksyn MM-kisoista ;)

Loman alettua Lenni joutui hoitoon viikoksi, kun minä ja Antti lähdettiin Thaimaan lämpöön. Koirille ei ikävä kyllä myydä paikkoja lomalennoille ;) Lenni vietti viikon suurimmaksi osaki mummon luona hyvässä hoidossa. Jälleennäkeminen oli riemukas ja selvästi ruoka oli ainakin maistunut vaikka vähän ikävä oli ollut... Viimeisin viikko ollaan oltu joulun vietossa Raahessa ja Kempeleessä. Lenkkeilty ollaan ahkerasti kun pikkukoirat ovat syöneet kinkkuakin navat pullollaan. Tänään päästiin vihdoin hallille :)

Treenin aloitimme pujottelulla. Hyppy-kepit-hyppy-kepit-hyppy. Valssi keskimmäisellä hypyllä. Halli raikas kun Lenni tahditti äänellänsä pujottelua, se ei ilmeisesti pääse niin lujaa kun haluais :) Nopea se oli silti. Seuraavaksi keinu-putki pari kertaa suoritettuna. Olin aivan ihmeissäni kuinka nopeasti keinu nyt suoritettiin molemmilla kerroilla. L oli selvästi unohtanut inhoavansa keinua :D Jes!

Radanpätkänä teimme paria variaatiota hypyillä, mutkaputkella ja pujottelulla. Putkeen ohjasin välillä kaukaa, välillä pienistä kulmista ja välillä vedin vartalolla "väärään päähän" putkea. Kivasti meni ja kaukaa kärsi lähettää putkeen. Hyvä Lenni! Pujottelua joutui hakemaan itsenäisesti avokulmasta, eikä aloituksessa tainnut tulla yhtään virhettä. Lopuksi vielä renkaan kautta keinulle ja putkeen. Ei ongelmia.

Jäähdyttely jäi vähän lyhkäseksi, ehkä vain vartti käveltiin. Kaiken kaikkiaan kiva treeni näin tauon jälkeen!