Lennin kanssa AD:n treeneissä eilen aiheena ihmisnuoli ja niistäminen. Ihmisnuolesta tehtiin perusteita kun sitä ei aiemmin olla tehty. Aluksi rima matalalla, ohjaajalla jalat riman suuntaisesti ja rintamasuunta rimalle otettiin koira yli ja opetettiin kääntämään takapuoli nätisti riman päällä. Sitten jätettiin koira lähtöön ja otettiin ihmisnuolena vastaan toiselta hypyltä. Lenni oli aluksi ihmeissään miksi seisotaan tiellä, mutta alkoi stopata sihinään ihan kivasti kun lelulla palkkasin pysähdyksestä. Tätä treenaamme vielä lisää.

Niisto sujui hyvin yksittäisellä esteellä. Lenni kääntyi nätisti. Tehtiinpä sitten seuraavanlaista kuviota.

Kakkoselle niisto, johon Lenni jarrutti hyvin ja hyppäsi nätisti. Putkesta 5 johdattelin aluksi turhaan lähelle kutosta, täytyi antaa lupa hypätä ja kääntää kauempaa, jotta ehti seiskalle ajoissa. Seiskalla sitten taas niisto ja perään vielä persjättö. Hyvin toimi tämä homma.

Kotona ollaan taas tokoteltu aina silloin tällöin. Eddien kanssa paikallaan oloa istuen, sivulletuloa ja sivulla kontaktin pitämistä, maahan menoa ja maassa pysymistä. Innokas pakkaus :) Maahan menoon tarvitaan nopeutta, ja kaikkeen tekemiseen aavistus malttia ;D Agilityä kotioloissa ollaan tehty sen verran että alastulokontakteja on hivenen laitettu alulle omin viritelmin, tavoitteena jonkin sortin haju kaks-kakkosesta ennenkuin kontaktiesteille mennään. Huomenna Eetuli pääsee hallille :)

Lennillä intoa tokoiluun on ihan eri tavalla kun huomiosta joutuu kilpailemaan toisen kanssa. Seuraaminen on ollu oikein nohevaa ja pysähdykset teräviä. Mitenhän tuon kanssa uskaltais kisaamaan myös tokossa?!