Ei ehkä parhain yhdistelmä sinkoileva koira ja polvikipuinen ohjaaja, mutta näillä mentiin eilen Mikon ohjauksessa. Kolme erillaista pätkää oli tehtävinä, jotka kaikki päättyivät kontaktiin.

Eka tehtiin keinupätkä, mikä merkitty piirrokseen numeroin. Meinasin jäädä jälkeen, mutta ihan ok meni. Välistävedoissa hypyillä 5 ja 6 liikuin tönkösti, mutta Lenni lähti hyvin mukaan. Putken 10 jälkeen poispäinkääntöä. Keinulle haki hyvin.

Toisena puomipätkä, merkitty pienin aakkosin. Alku oli vaikee meille. Jos menin toisen hypyn taakse ottamaan vastaan, meni hyppy b pitkäksi aina. Vaikka kuinka yritin kääntää jo ennen hyppyä niin keinu veti puoleensa. Lopulta siirryin a ja b hyppyjen väliin, haltuunotto jo ennen toista hyppyä ja valssilla putkeen. Pimeän putken Lenni hakee hyvin. Putken jälkeen takaakiertoon lähetin ensimmäisellä kerralla liian myöhään ja tuli yhteentörmäys. Lenni ehti lukita hypyn ja vaikka tönötin hypyn eessä tuuppatakseni L:n hypyn taakse, meinas humupää että hyppää sitten mun läpi... Hyvin meni sitten kun heti putkelta käskytin takataka. Puomilla meinas jäädä kaikki tassut kontaktille, vähän tuon pysähdyskohdan kanssa taas hakemista.

A:n pätkä meni kai ihan hyvin. Toisen putken jälkeen takaaleikkaus (onnistui kunnolla toisella yrityksellä ilman silmukkaa hypyn takana). A:n kontakti jämäkkä.

Harkat oli kivoja mentäviä, mutta me ei oltu ihan parhaassa terässä. Josko tuo polvi tänään kestäis juosta...