Pitkään meni sairastaessa kamalaakin kamalempaa flunssaa, mutta vihdoin on päästy takaisin treenien makuun. Tänään oli perinteinen tupos-ilta ja Minna olikin tapansa mukaan kehittänyt kinkkistä pureskeltavaa meille. Tehtiin aluksi pari radanpätkää, jotka sisälsi valssia toisen perää. Nämä yhdistettiin lopuksi vielä yhteen. Nyt oli valsseissa oltava ajoissa, muuten näkyi koirasta vain perävalot ;) Tänään tajusin että tuo koira on oikeesti alkanu irtoon ja putket on alkanut vetämään tosissaan, sitä pitää ohjata ennakoiden. Minnan sanojen mukaan tarvitaan barbi-vartalo :D Lenni ei myöskään tuu käteen kiinni tarpeeksi nopeeta ja tätä täytyy harjotella. Seuraavissa omissa treeneissä onkin suunnitelmana kiperiä valsseja, ohjata itse ajoissa ja saada L seuraamaan ohjausta vielä paremmin näissäkin kohdissa.

Toinen radanpätkä olikin meille paremmin sopiva. Takaaleikkausta putkella, vauhtia ja enemmän irtoomista kädestä. Tätä ollaan enemmän viime aikoina treenattukin ja treenaus on tuottanut tulosta. Aiemmin ongelma oli toisin päin kun Hupakko oli liikaakin kiinni kädessä... Nyt vaan tasapainoon tämä haltuun otto ja irtoominen ;) Helppoa.. :D

Ens viikolla onkin viimeinen kerta jatko-2 kurssia, mutta onneksi päästiin elokuussa alkavaan valmennusryhmään mukaan. Heinäkuussa treenataan spanielikerhon mukana ja taas elokuussa myös Tupoksella.