Eilisillan AD:n treeneissä koettiin Lennin kanssa ihan mahtavia onnistumisen tunteita. Ensimmäisessä treenissä tehtiin päällejuoksua, jossa pystyin vedättämään todella paljon. Lenni luki hyvin vastaisen käden käyttöä ja otti hyvin hypyt mun juoksulinjaa vasten vaikka olin jo melko kaukana menossa.

Toisessa treenissä tehtiin poispäinkäännöstä, päällejuoksua ja takaa leikkaamista. Ja voi vitsit kuinka mahtavasti Lenni kääntyi! Poispäinkääntö oli nopea mutta tehokas ja tarkka. Takaaleikkauksessa hyppylinja tuli hienosti siivekkeen taakse, eli L kääntyi jo hypyn päällä oikeeseen suuntaan. Päällejuoksussa pääsin taas hyvin ottamaan etumatkaa Lennin lukiessa hyvin ohjausta.

Kolmannessa harjoituksessa vielä poispäinkääntöä, takaaleikkausta ja ihmisnuolta. Nyt sorruin takaaleikkauksessa päästämään Lennin hyppäämään melko kauas, jota sitten korjattiin vielä toisella kerralla. Ihmisnuoleen L jarrutti tosi tehokkaasti, tuota voi hyvin käyttää jo kisoissakin.

Oli hieno olo treenin jälkeen, yhteistyö toimi eilen niin saumattomasti. Mariltakin tuli kehuja ;) Viimein tuntuu siltä että monet palikat on alkanut napsahdella kohdilleen. Nautitaan nyt tästä, jossain vaiheessahan se pakka taas kuitenkin leviää käsiin :D