Ajattelinpa sitten avata Lennille blogin. Tulevaisuus näyttää mitä tänne päivitellään loppujen lopuksi ja kuinka aktiivisesti, mutta yritystä kehiin ainakin.

Tokoiluissa alkaa olemaan se vaihe menossa että alokkaan liikkeet on ihan hyvällä mallilla. Seuraamista on otettu viime aikoina tosi lyhyissä pätkissä ja vähän, ettei menis vaan liian tylsäksi herralle ja siinä liikkeessä oikeaa paikkaa haetaan välillä uudestaan. Jättävät liikkeet onnistuu, hyppy onnistuu, luoksetulo onnistuu ja paikkamakuu on aina ollut varma.

Nyt vaan hidastaa luottamus koiraan. En uskalla vielä ilmoittaa kokeeseen enkä edes haaveilla ilmoittamisesta kun keskittyminen saattaakin yhtäkkiä herpaantua ja se on menoa sitten. Jotku sanoo että se on siinä iässä nyt että korvat voi vaan yhtäkkiä kadota, mutta välillä itsestä tuntuu että ehkä se ei tuosta koskaan muuksi muutukkaan. Toinen ongelma on se että mitä nyt pitäisi tehdä!? Kun ei uskalla lähteä testaamaan kokeeseen alokasluokan tasoakaan niin mitä sitten treenaisi ettei samaa jauheta koko ajan. Tuntuu niin turhalta alkaa pohjustamaan ylempien luokkien liikkeitäkään kun tiedä onko meistä koskaan alokasluokasta pitemmälle.

Perjantaina meni oikein kivasti tokossa. Ainut jonka luo Lenni yritti oli paras kaveri Speedy, mutta lauantaina luottamuskysymys saikin takapakkia kun treenattiin Raahessa koirakerhon kentällä. Nuori mies sinkosi kaksi kertaa ja emännällä meinasi hieman keittää! Mutta L onkin niin villi poikamies, täytyy yrittää vielä ymmärtää.

Lennillä on ainakin treenatessa hauskaa ja sehän se on pääasia :D