Viime päivät ovat menneet aika lailla pakkailujen merkeissä. Kotona näyttää jo aika kolkolta kun kirjahyllykin loistaa tyhjyyttään ja pahvilaatikkokasoja alkaa olla joka paikka täynnä. Maanantaina käytiin Liisan kanssa Ikean reissu, minkä johdosta laatikoita on entistä enemmän asunto täynnä. Tarkoitushan sieltä ei oikeastaan ollut tuoda kaikkea sitä tavaramäärää joka autoon loppujen lopuksi ahdettiin... Nyt olisi vielä viikko aikaa laittaa tavaroita laatikoihin ennenkuin lähdetään Raaheen joulun viettoon. Ihana kun tänään oli taas ulkona pakkasta, enää tarvisi lumet sataa takaisin niin joulu tuntuisi joululta!

Tänään meidän ihana pikkuprinssi täyttää vuoden! Ensimmäiset synttärit, joten täytyyhän sitä vähän juhlistaa :) Lenni sai aamuruoan jälkeen nakin jotta pääsee vähän herkuttelun makuun, ja oli siinä pojalla ihmettelemistä että mamma on mennyt ihan sekaisin kun kokonaisen nakin antaa kerralla :D On se vain sellainen ihana päivänsäde, aina hyvällä tuulella ja valmiina toimintaan!! Partispojat tulee sitten illalla kylään viettään synttäreitä.

Treenailut on mennyt ihan kivasti. Keittiötokot on ollut edelleen aika vähissä, mutta pihalla jotain pientä touhuiltu. Eilen otettiin iltalenkin yhteydessä paikalla olo ja liikkeestä seisomista. Ei moittimista :) Viime perjantaina KAS:n treeneissä tehtiin liikkeitä kisamaisesti ohjaajamme toimiessa liikkeenohjaajana. Olin oikein tyytyväinen Lenniin, kun yhdessä tekeminen maistui sille eikä tarvinnut yrittää kavereita haistelemaan ollenkaan. Ennakointi oli päivän sana, vaikka en ymmärrä mistä se on sitä oppinut... Hypyn jälkeen oikein sujuvasti istahti perusasentoon ennenkuin tuli käskyä, vaikka ensimmäistä kertaa olisin loppuun asti liikkeen vienyt. Aina olen vapauttanut suoraan seisaaltaan. Pitää kai alkaa seisottaan pitempiä aikoja ennen vapautusta.

Tänään mullakin on sitten viimeinen päivä opiskeluita ja loma alkaa, mahtavaa! Kunhan vain tulisi sitä lunta.