Meillä oltiin koko viime viikko poissa halleilta ja nyt sairastupalaiset ovat palanneet agilityn pariin :) Lenni oli ihan innosta soikeana jo ennen treenejä ja virtaa meinasi olla pikkasen liikaa.

Radalla väännettiin puolivalssia pariinki kohtaan ja normi valssia myös. Ensin puomille asti ja sitten loput.  Hypyllä 4 tiukka valssi aiheutti harmaita hiuksia, sillä pitkäksi meinasi mennä ja isoa kaarrosta sen seurauksena. Lenni ei tänään tiennyt missä se jarrupolin olikaan :D Palkkasin väliin ennen hyppyä pysähtymisestä muistutteluksi...

Hypylle 5 puolivalssia mihin L lähti kivasti mukaan ja itse olin myöhässä kääntämässä suuntaa takaisin hypylle 6. Sivuttaissuunnassa liikkuva valssi hyppyjen 7 ja 8 välissä onnistui multa ihmeenki hyvin. Kai sitä joskus noissa valsseissa kehittyy... Toivossa on hyvä elää ;)

Toisella pätkällä vein keinulla palkan ja se meinas vetää hypyltä 14 suoraan hypyn 22 kautta keinulle... No saatiin me se menemään kuitenki. Puolivalssilla hypyltä 15 putken oikeeseen päähän. Renkaalta kärsi kivasti ottaa etumatkaa jotta ehdin taas ajoissa valssaamaan hypylle 21.

Viimeisenä keinu. Aluksi hidas, mutta miten menikään viimeinen toisto!! Siinä oli VAUHTIA. Tähän oli hyvä lopettaa :)