Normaali arki alkoi heti maanantaina kun pojat joutuivat olemaan kaksistaan kotona monta tuntia. Hyvin täällä ilmeisesti on päivät pärjätty :)

Iltaisin on puuhasteltu monenlaista ja opetettu Eddietä talon tavoille. Hihnakäyttäytymisessä meillä on eniten tehtävää. Poika ei meinaa millään malttaa kävellä hihnassa vetämättä, kun kova hinku ois päästä juoksemaan LUJAA. Remmilenkkeilyä harjoitellaan joka päivä niin eiköhän se ala nätisti sujumaan. Energiaa siis riittää ja sitä on purettu metsälenkeillä. Nenää poika käyttää metsässä todella kovasti, haku on laajaa ja intensiivistä. Luoksetulo on onneksi melko hyvällä mallilla, kunnolla jäljestäessään korvat tosin tahtoo vähän kadota. Luoksetuloja siis vahvistellaan!

Perustottelevaisuutta tulee vähän joka päivä tehtyä. Nyt on keskitytty kontaktiharjoituksiin ja paikalla odottamiseen. Ihan välkky poika, oppii kyllä asioita nopsaan.

Häh, puhutko sä mulle?

 

 

"Odota!"

Lenni <3

 

 

Perusilme :D

Eilen treenailtiin AD:llä agilityä Lennin kanssa. Kontakteihin paneuduttiin ja onhan niissä tekemistä vielä. Ihme himmailua ollut taas viime aikoina, joten palaamme askelen taaksepäin ja vahvistamme oikeaa paikkaa. Keppejä tehtiin avokulmista lähettämällä ja kivasti toimi!