Niinan ja Urhon kanssa on lauantai- ja sunnuntai-aamupäivät kulutettu agiliidellen ja lenkkeillen hallin lähimaastoissa :)

Lauantai

Treenattiin tällä kuviolla poispäinkääntöä ja takaaleikkausta. Poispäinkääntöä aloittaen aina hypyltä 1 ja poispäinkääntö molemmin puolin toisen esteen jälkeen. Takaaleikkausta myös molempiin suuntiin kiertäen, leikkaukset toisella ja viimeisellä hypyllä.

Poispäinkäännöissä mun toispuolisuus tulee hyvästi taas esille. Tehdessä siis hypyt 1-4-poispäinkääntö-3 jne meinas aina tulla silmukkaa. Lelulla saatiin sitten menemään sujuvammin. Toinen puoli luonnistui hyvin alusta asti.

Takaaleikkauksissa ei ongelmia, mutta päätyhypyn jälkeistä kaarrosta vähän hinkattiin pienemmäksi.

Keinua tehtiin juoksuttamalla päätyyn asti lujaa ja siitä nostettiin alas. Niina siis piti keinun koko ajan samassa asennosta. Hyvin Lenni juoksi lujaa ja veto keinulle oli kova. Tehtiin tätä myös yhden hypyn kautta ja edelleen hyvä imu keinulle.

Pujottelua niin että Niina piti Lenniä remmissä ja itse otin etäisyyttä eteen ja sivulle. Lopussa palkka. Aluksi Lenni meinas vähän oikoa mutta hoksasi sitten lopulta tämän hyvin.

Sunnuntai

Kontaktipäivä. Tehtiin eilisten pitkien treenien jälkeen lyhyet 40 min harjotukset.

Keinulla Lenni juoksi päähän asti lujaa, tästä palkka ja keinu laskettiin alas. Muutamia toistoja näin ja myös hypyn kautta. Imu keinulle on hyvä ja kohtalaisen nopeasti edelleen juoksee päähän asti.

Puomilla juostiin lujaa. Kaks-kakkonen hyvä, vaikka pyrin itse jatkamaan koko ajan liikettä eteenpäin. Kaks-kakkoselta vapautus eteen palkalle.

A:lla pääsi kerran karkaamaan kaks-kakkosesta. Otin kerran remmissä muistutukseksi.

Pujottelua myös eiliseen tapaan pari toistoa. Viimeinen toisto vaikutti hyvältä, ei vilkuillut mua vaikka menin edellä.