Eilen lähdettiin Lennin kanssa Kemiin kisailemaan kolmen startin verran. Matkaseuraksemme saimme Jaanan ja Pihlan, kiitos kyydistä ja mukavasta seurasta! :)

A-rata oli Tuomo Pajarin käsialaa. Ei mikään mahdottoman vaikea rata, ja Lenni oli hyvin hereillä. Radan puolen välin jälkeen ohjaaja otti kuitenkin hyllyn unohtamalla ohjata hypyllä. Lenni kyseli muutamaan kertaan ja päätti ratkaista ongelman menemällä putkeen ;) Ilmeisesti rata ei kuitenkaan helpoimpia ollut, sillä luokassa tuli vain 4 tulosta.

B-rataa tuomaroi Rauno Virta. Muutama kinkkinen paikka oli, mutta Lenni seurasi ohjausta hienosti ja kartturin nuotitkin oli tällä kerralla kohdillaan. Keinulla meni aikaa, joten ratavirheiden ollessa nolla jännättiin sitten vielä aikaa. Fiilis oli hieno kun kuulutuksien mukaan sijoituimme kolmansiksi tuloksella -2,86. Se oli sitten ensimmäinen LUVA kakkosluokasta.

C-rata oli Pajarin hyppäri. Tutustumisessa koukero tuntui päivän vaikeimmalta radalta. Suorituksessa Lenni korjasi hienosti mun myöhässä oloa. Ehdin moneen kertaan ajatella että teetän ihan turhaa kaarrosta ja aikaa kuluu. Maaliin tullessa jälleen ratavirheitä nolla, mutta yliaikaa 0,48s. Ihanneaika oli tiukka 35s ja vain yksi koirakko siihen pääsi 0,12 sekunin turvin. Sijoituttiin toiseksi, ja vanhoilla säännöillä alle 0,99 s ihanneajan ylitys olisi tiennyt toista LUVAa :D Tämä ei todellakaan harmita, sillä kakkosista ei meillä ole kiire mihinkään.

Hieno fiilis jäi radoilta ja erittäin mukava päivä vietettiin muutenkin! :)