Keskiviikkoiltana AD:lla

Illan aiheena twisti. Ohjaaja polvi ei oikein twistailusta tykännyt, mutta Lenni meni kauniisti. Välillä jopa onnistuin peruuttamaankin kohtuudella. Aluksi hypyn kautta, sitten myös putken ja pussin kautta twistiä. Putken ja pussin kanssa tuli huomattua että pitää ihan oikeesti olla ajoissa ja käsi alhaalla että koira tietää heti lähteä takaakiertoon.

Itsekseen tehtiin keinua ja lähettämistä n.6m pujottelun avokulmaan. Keinu oli matalalla ja vauhti ihan kelpo. Pujottelussa yksi ohjuri, minkä vuoksi uskalsin tehdä melko kaukaa lähetyksiä ja kivasti imi.

Torstaiaamuna hallilla

Kirsin kanssa sovittiin hallille treffit. Päätavoitteena oli ottaa Eddielle näyttelykäyttäytymistä. Eetuli on melkoinen mamman poika kun millään ei meinaa muiden kanssa tehdä hommia. Ravailun ja seisottamisen lisäksi tehtiin toki vähän agilityäkin. Namialustalle juostiin rima ihan matalalla ja alkoipa irtoamaan hienosti. Tiukkaa valssia myös laitettiin alulle. Putkeen tutustuttiin jo viimeksi ja suoralla putki imi kovasti pientä agilityspanielia. Seuraavalla kerralla laitetaan kaksi "hyppyä"  ja harjoitellaan niillä eteen irtoamista, putkea voisi laittaa vähän mutkalle. Pujottelua pitäisi myös alkaa miettimään. Tuon pikkuspanielin kanssa on ilo treenailla, fiksu ja ketterä poika :)

Lenni teki vain muutaman avokulman pujottelun ja A:ta. Edellisillan treenien vuoksi otettiin vähän kevyemmin. Pääsi kuitenkin mukaan hallille ja metsälenkille :)