Päivän aloitimme KAS:n järjestämällä agilityn koulutuspäivällä, jossa kouluttajana Piiu Hassinen. Alkuun teimme radanpätkää.

1240158696_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Harjoittelimme ohjauksen rytmittämistä putkilla. Kakkosputkelta kääntyi kivasti oikeeseen suuntaan, ja olin oikeestaan yllättynyt kuinka hyvin Lenni muutenkin on alkanut kääntymään. Kolmosputkelta olisin kuvitellut sen ampuvan kovastikin eteenpäin, mutta kivasti kääntyi mun tehdessä pelkän rytmin muutoksen koiran mennessä putkeen. Pysäytin siis hetkeksi oman liikkeen juuri kun Lenni vilahti putkeen ja taisinpa kiinnittää vähän sen huomiota mainitsemalla samalla Lennin nimeltä.

Hyppyjä 4-6 teimme kahdella eri variaatiolla, tai oikeastaan kolmella. Aluksi otin pakkovalssilla neloshypylle ja vielä sylkkärillä vitoselle. Muuten ihan ok, mutta kutoshypylle ei ehtinyt vekittää ja eka kerralla ampas sieltä suoraan putkeen. No, sitten edelleen pakkovalssilla, mutta siirryin niin hyvissä ajoin alta pois että sain oikealla kädellä vedettyä Lennin edestäni vitoshypylle ja näin ehdin sitten kutosella kääntää tiukasti.

Toisella vuorolla vein nelosella takaakiertona ja samoten vitoselle. Tosi näppärästi meni näin. Lenni kääntyi tiukasti ja oli mielestäni myös aika nopee!

Lopussa juteltiin paljon kontakteista, mutta käytännössä ei niitä ehditty treenaileen.

Kävimme välillä kotona tankkaamassa ruokaa ja suuntasimme vielä Niinan kanssa OKK:n hallille kattomaan kolmosten startteja. Vaikkei eilisen kisat ihan nappiin mennytkään, niin motivaatiota riittää agilityn parissa :)