Eilen illalla innostuttiin hiihtämään ensimmäisen kerran tälle talvelle. Viime talvena Lenni olikin vielä niin nuori etten paljon sen uskaltanut antaa vetää. Alkuun oli vähän muistelemista, ja L olisi mieluummin juossut sivulla kaukana ettei sukset hyökkää päälle ;) Yhtäkkiä homma alkoi luistaa paljon paremmin, Lenni juoksi naru tiukkana edessä vaikkei oikeastaan vetänyt ollenkaan. Toiselle kiekalle otettiin Antti jänikseksi eteen ja johan alkoi pikkukoira vetää, minä autoin minkä pystyin ;) Hauskaa oli ja toivottavasti hiihtokelejä riittää, lunta sais tulla lisää!

 

Lenni jäähdyttelee ;)

Aamulla ajoimme hallille. Tarkoituksena oli lähinnä treenata puomia ja keinutella vähän keinua. Kyllä puomille on varmasti tullut vauhtia kun on viimeaikoina palkattu vain eteen. Keinulla L oli ihan rennosti, ei siitä sen enempiä. Kattellaan sitten kokonaisella keinulla myöhemmin onko vauhtia tullut tuolla tavalla lisää siihen.

Rakensin myös viimeksi treenaamamme persjättöharkan. Ihan sujuvan näköistä menoa kun Antti oli videoimassa. Aavistuksen aiemmin ehkä vieläkin voisin alkaa kääntyä, niin koirakin kääntyisi tiukemmin hypyn päällä. Lopuksi rakensin kahdella hypyllä ja mutkaputkella valssitreenin. Hyppy-tiukka valssi takaisinpäin- putki- hyppy- taas tiukalla valssilla putkeen. Ihan kelpo treeni, millä pystyy molemmin puolin valssaamaan ja nopea rakentaa :)