OKK:n kisat haukkukeitaalla
Ensimmäinen rata, C-rata, oli hyppäri. Pätkä näytti ihan kivalta. Oli pyöritystä ja etenemistä. Putkiin irtoamista löytyi myös ihan kivasti. Piirsin radan, mutta estevälit on varmasti ihan päin jotain.

1905339.jpg
Rata oli tosi sujuvaa menoa lukuun ottamatta alun kämmiä. Jäin varmistelemaan turhaa rengasta ja ohjasin kolmoshypyn väärältä puolen... Loppu menikin kai puhtaasti ja Lenni seurasi ohjausta tosi hienosti. Pidin ääntä niin että yleisöllekään ei jäänyt varmasti epäselväksi kuinka Hiiieeeenoooo koooiirraaaa mulla on radalla menossa ;) Mikä parasta, kepit mentiin jälleen puhtaasti väärältäkin puolen! Oli hyvä fiilis kolmoshypystä eteenpäin.

D-rata ei myöskään ollut pelkkää juoksusuoraa.
1905344.jpg
Hylly siitä että onnistuin ohjaamaan putken 9 väärään päähän. Vaikeus alkoi siitä etten sitonut hypyllä 7 oikeestaan ollenkaan, joten kielto hypyltä 8 ja siitä itse tietenkin sekaisin menneenä huitasin vain johonkin päin putkea. Loppu jälleen puhtaasti, kontaktit hienosti ja pujottelu aivan mahtavasti. Lenni kuunteli! Hyvä koira.

Seuraavissa kisoissa lähdetään sitten jo nolla-jahtiin ;) Kuukausi treenataan sitä ennen oikein ahkerasti.

Pitänee myös mainita että kisojen jälkeen tokoiltiin vähän ja Antti kuvasi videokuvaa. Ihanan touhukasta seuraamista ja jättävät liikkeet myös vanhasta muistista.