...ja toinen nolla ykkösistä plakkarissa!!

 

A-radalta siis nolla, aika -6.6 :) Sitä viimeistä sitten hakemaan jostain. B-radalta "hyvä" hylky kun ohjasin väärään päähän putkea. Muuten hienoa menoa, keinu oli kyllä turhan hidas.

A-rata

Tältä radalta siis nolla. Ei mitään ihmeellisyyksiä. Kakkosen valssiin lähti kivasti mukaan. Pumilla hyvin kakskakkoseen joten oli helppo näyttää oikeeta suuntaa Lennille ja kutos putkikin löytyi hyvin. Putken jälkeen otin perjätöllä huonosti koiran lapaseen mutta onneksi Lenni pelasti ja seurasi ohjausta tarkasti. Pujottelu oli hienoa menoa.

Rata oli mielestäni helppo ja nollia tulikin yhdeksän. Ilmoittautuneita muistaakseni 32. Aika riitti viidenteen sijaan mihin olin kyllä tyytyväinen, sillä sen verran hitaalla kävin juostessani radalla lähes 38 asteen kuumeessa :D

B-rata

Kolmannelta esteeltä hylky ;) Käskytin ilmeisesti huonosti putkeen ja liikuin itse väärää päätä kohti, sillä ennen kuin tajusinkaan Lenni oli väärässä päässä putkea. Aika hyvin haettu Lenniltä :) Jatkoimme radan loppuun ja koira taatusti luuli että nolla tuli siitäkin. Lenni oli terässä, mitä nyt keinu oli hidas ja vaatii lisää töitä.

Kisoista jäi hyvä fiilis. Lenniä oli mukava ohjata, se teki iloista ja tarkkaa työtä. Treenaaminen näköjään kuitenkin kannattaa :) Lennillä on varmuutta silloinki kun mun ohjauksesta ei saa selvää :D Mukavaa on myös se kuinka innoissaan Hupakko odottaa radalle pääsyä.

Nyt helmikuun lopussa tulee vuosi täyteen siitä kun aloitimme Lennin kanssa agilityn alkeiskurssilla. Uusi agikärpänen puraisi silloin kovempaa kuin odotinkaan ja paljon on treenattu. Paljon on isketty päätäkin seinään mutta enemmän ollaan opittu ja edetty! Agility on hirmuisen hauska ja vaativa laji, ikinä ei varmasti lopu treenaamisen aiheet ;)