Blogin kirjoittelu elää hiljaiseloaan, mutta jospas tämä blogisihteerikkö taas intoutuisi jatkossa kirjoittelemaan enemmän treeniraporttejakin. Etenkin Eddien treenejä olisi tosi hyödyllistä kirjata edistymisen seuraamiseksi. No treenattu ollaan agilityä säännöllisesti ja erittäin tyytyväinen olen edistymiseen Eetun kanssa. Lennin kanssa jälki on tasaisen hyvää ja toivon kisakärpäsen puraisevan kun uusi kausi SM-nollien keräämisessä starttaa ;)

Lauantai-iltana kotiuduimme Ylläksen lomalta nauttimasta aurinkoisista hiihtokeleistä. Koirat olivat luonnollisesti mukana reissussa ja pojat onkin äärimmäisen helppoja reissukavereita. Viihtyvät oudossakin mökissä hienosti ja ottavat kaiken niin rennosti. Reissukuvia luvassa myöhemmin :) Kotiuduttua luvassa oli Eddien pesu ja trimmaus, pari tuntia unta ja taas tien päälle, suuntana Vaasa kv. Kirsi ja Jeffe noutivat meidät kyytiin jo ennen kolmea yöllä, ja mukaan poimimme vielä Jaanan sekä sisarukset Laran ja Auroran.

Tuomarina Vaasassa Marja Talvitie ja enkkuja ilmoitettu 33. Eetuli aloitti saaden ERI:n ja sijoittuen luokkansa toiseksi upean Rickyn (Adamant's Pop The Question) jälkeen. Eddie esiintyi ihan mukavasti, jokseenkin reissuväsymys painoi pikkumiestä sen verran että viimeinen ylväys esiintymisestä jäi puuttumaan. ERI:ä ei junnuluokan jälkeen jaettukaan kuin Jeffelle valioluokassa, joten PU-kehässä kisasi vain kolme urosta. Junnupojat menivät tällä kertaa valion edelle ja miehistyvä Eetuli näin ollen PU2 ja vaSERT. Mukavaa :)

"Erinomaista tyyppiä oleva, kaunislinjainen, hyvinkulmautunut uros. Kuono voisi olla hieman täyteläisempi ja aavistuksen pidempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Kauniisti kannettu häntä. Erinomainen raajaluusto ja käpälät. Hyvä karva. Liikkuu tyypillisesti. Miellyttävä käytös."  JUK ERI2, PU-2, vaSERT Marja Talvitie, Suomi

Kuva: Jaana Heiskari

Maanantaina saimme myös Eddien DNA-testin tulokset Finnzymeltä. Poika on VAPAA PRA cord-1 mutaatiosta!! Olemme erittäin iloisia tästäkin terveystuloksesta :)