Kerrankin sain piirrettyä radan heti reenien jälkeen niin on edes jonkinmoinen käsitys siitä mitä tehtiin. Kevään teemalla jatkettiin, eli pitkää rataa. Eka kierros tehtiin kisan omaisesti, toinen kierros hiottiin pätkiä ja kolmas kierros taas kisanomaisesti. Kakkosella valssi, kolmoselle irrotin hyppäämään ja siirryin valssaamaan nelosen taakse. Kutosella taas irrotus ja seiskalle ihmisnuoleen. Ihmisnuolessa ei kunnolla jarruttanut, mutta puhtaasti jatkettiin matkaa. Kympillä takaaleikkaus, hypylle 12 päällejuoksu, ennen hyppyä 13 vekkiä että taipui oikeaan päähän putkeen. (Vekissä oli jotain sählinkiä mutta puhtaasti virheiden lomassa). Putkesta kääntyi kivasti, hypyt 15-17 haki hyvin vaikka vedätin melko kaukana. Pujottelussa kartturi teki virheen, vaikka Lenni haki tosi hienosti umpikulman. Väkisillä olisin halunnut Lennin aloittavan pujottelun väärin enkä antanut jatkaa pujottelua oikeasta suorituksesta!!! Tyhmä minä, mutta joskus näitä ajatuskatkoja sattuu. L teki hyvää työtä heti kun tajusin kämmäileväni itse. Loppu meni myös puhtaasti. Loppusuoralla pysyttelin eka kierroksella koko ajan samalla puolella ohjaamassa, ja lähellä oli ettei tullut viimeistä hyppyä ohi.

Toisella kierroksella palkkasin ihmisnuolta, jotta malttoi tehdä sen kunnolla. Putkesta putkeen pätkän tein myös uusiksi. jotta sain vekistä halutunlaisen. Loppusuoran tein vielä leikkaamalla muurin jälkeen.

Kolmannella kierroksella muuten puhdas rata, mutta keskellä pujottelua oli tullut jonkun kepin ohitus kun lopetti pujottelun väärin. Huomasin siis vasta siinä vaiheessa kun lopetti pujottelun väärin. En antanut tämän häiritä vaan jatkettiin maaliin ja tehtiin loppuun kepit uusiksi.