Viime viikolla kävimme hallilla itsekseen agiliitämässä useammankin kerran, ja hallin piha oli ihan mutavellillä. Suihkuun sai karvaisen ystävän viedä kyllä pienen pissalenkinkin jälkeen, sen verran märkää ja likaista oli joka paikassa. Oli jo niin keväistä! No eipä ole enää. Aamulla sai pitkän tovin sulatella auton ikkunoita että ulos näki ja pääsi ajeleen. Luntakin on satanut, ei kiva. Se hyvä puoli sentään että hallilla käytiin eikä pihassa ollut tietoakaan siitä mutavellistä missä viime viikolla saapasteltiin.

Viime aikoina ollaan enimmäkseen treenattu agilityä, on se niin kivaa. Tokossa käytiin maanantaina ja kotonakin jotain pientä tehty, vähimmässä määrin kylläkin. Lauantaina on kuitenkin epävirallinen toko-koe tiedossa, siellä sitten testataan mitä osataan :)

Perjantaina aloitammekin jo jatkokurssin Minnan opeissa agilityn saralla. Siinä lajissa eteneminen on ollut melkoista, Lenni tuntuu olevan kivasti jo ohjattavissa ja vauhtiakin riittää! Saa nähdä millon hirttää sitten kaasu niin pahasti kiinni että joutuu ohjaaja vaikeuksiin :D No hauskanpitoahan tämä on, mutta eiköhän meidät nähdä vielä ennen pitkää kisakentillä tässäkin lajissa.

Kunhan meille tulee uusi kevät niin päästään sitten jäljellekin, sitä odotellessa! :)