Yöllä maistui uni pienelle koiralle, oli sen verran menoa ja meininkiä eilen. Aamupäivällä lähdimme Niina ja Urho seuranamme Hietasaareen lenkille ja treenaamaan. Pari tuntia vierähti nopeeta ja lopuksi vielä veteen läträämään. Rannalla seisoskellessamme Niinasta löytyi punkki! Kummasti alkoi itseäkin kutittelemaan ja kuvittelin vaan kuinka paljon niitä punkkeja löytyisi sitten Lennistä kotiin päästyämme. Ei onneksi yhtään :) Mukava reissu oli, pian täytyy ottaa uusiksi.


Lennin tyylinäyte liitämisestä
1598107.jpg


Mitä äippä seuraavaksi? Kuumaki meinaa olla :)
1598114.jpg


Kotiin päästyämme Lenni ei kauaa ehtinyt levähtää kun naapurin Speedyboy & Leevi tulivat leikkimään. Siitä ihmeellinen kaksikko Lenni ja Speedy ovat, että samaa luuta syövät ja samalla lelulla leikkivät, eikä sanomista tule puolin eikä toisin. Pojilla on aina kivaa yhdessä!

Ilalla suuntasimme vielä Tupokseen. Treenit olivat ulkokentällä ja ohjauksen suhteen pääsimme itse käyttämään päätä ja miettimään omalle koiralle parasta tapaa ohjata erilaisia kiemuroita. Oikein hyödyllinen harkka jälleen! Tänään Lenni levähtää ja lenkkeilee, kerää voimia uusia aivotyöskentelyä vaativia treenejä varten :)