Perjantain treenistä alkaa olla jo aika vajaat muistikuvat, siksipä pitäis heti treenin jälkeen päivittää blogia että jotain muistais myös jälkikäteen. Sen nyt varmasti kaikki treenikaveritkin muistaa että Lenni oli oikeella humoristi-päällä, alkoi kaikille pelleksi oman terveytensäkin kustannuksella. Ensimmäisiä harjoituksia oli siis meneillään kun herra Hupakko hyppäsi A:n sivusta lähes harjalle kylki edellä ja tippui alas esteen toiselle puolelle. Säikähdin. Lenni sen sijaan heiluttaa häntää ja korjaa suorituksen vähän rauhallisempaan kontaktilta kontaktille etenemiseen...  Onneksi ei käynyt kuinkaan.

Vauhtia oli muutenkin harkoissa. Ainut mikä hidasti oli kentän kulmassa oleva kohta johon pikkunen narttukoira kävi pissalla just ennen meidän treeniä. Näitä hajuja Lennin on hyvin vaikea vastustaa. Muutenkin mun pitäis muistaa pitemmällä pätkällä kehua ja kannustaa enemmän, näin L:n keskittyminen pysyy parhaiten mun ohjaamisessa. Parasta treenissä oli hieno pujottelu!

Viikonlopun vietimme Raahen maisemissa. Lenni pääsi useaan otteeseen metsälenkille ja nautti vapaana juoksemisesta. Kivaa oli :) Sunnuntaina kotiuduttuamme harjoittelimme hietasaaressa taka-hyppyjä sekä takaa leikkaamista. Rimat pysyi hienosti ylhäällä ja yhteistyö toimi muutenkin. Jäähdyttelyksi vielä vapaana juoksemista hietasaaren metsissä.