KESKIVIIKKO ACTIVE DOGILLA

Päästiin korvaamaan activelle jotain meidän vanhaa sairaspoissaoloa. Treenien jälkeen oli mahtava olo vaikkei kaikki ihan puhtaasti mennykkään. Tehtiin jotain ihan oikeesti kisoissa ollutta kolmosten agirataa ensin muutamassa pätkässä ja sitten kokonaan. Lenni oli hyvä ja kuulolla, vaikka väliajoilla olikin kaikkien hajujen perään nuuskuttelemassa. Mutta kun tehtiin hommia, keskityttiin niihin kunnolla! :)

Eniten mieleen treenistä jäi paitsi se että pärjätään ihan oikeesti jo kolmostenki radoilla, niin myös se kun Mikko patisti jatkamaan mut oman virheenkin jälkeen. Olin hetken poissa kartalta kun tehtiin kokonaista rataa ja luovuttamassa jo, kun mulle huudettiin että "nolla se on, jatkajatka". Olin siis jo menossa väärään suuntaan kun tajusin mihin pitäis olla menossa, ja ihan hyvin sain Lennin vielä kääntymään oikeelle esteelle. Itekseen oisin luovuttanut vaikkei virhettä ollut vielä edes tullut ja se pisti kyllä vähän miettimään että taidan tehdä noin joskus muullonki... Myös kisoissa. Kaikenkaikkiaan rata meni hyvin ja keinukin ihan kunnialla. Pitkää rataa pitää tehdä paljon että saan pidettyä ohjauksen kuosissa koko radan ajan... Pitää kattoa jos jaksan joskus lisätä radanki tähän :)

TORSTAINA TUPOKSESSA

Tehtiin ihan hillitöntä baanaa ja Lennihän oli mielissään. Ensin oli vähän ihmeissään, mutta kun tajus että tässähän saa päästellä lujaa niin alkoi irtoomaan. A:n kontakti oli hieno vaikka juoksin lujaa ohi ja kauaskin. Hienosti jäi kontaktille odottamaan lupaa jatkaa matkaa. Nollakulman putken pää löytyi hyvin ja okserissa ei ongelmia. Ainuttakaan rimaa ei tunnin aikana tullut alas vaikka mentiin kovaa. Avokulman pujottelun hakemisessa on vielä tekemistä. Vein Lenniä taas toiseen väliin melko lahjakkaasti...