Eilisen katastrofitreenin jälkeen mua jännitti aamulla ihan hirveesti. Lenni oli kuitenki oikein hyvin fiiliksissä, ja muut kämmit paitsi pujottelun virheet oli kyllä NIIN turhia omia mokia.

A-rata

1865043.jpg
Esteet 1-9 meni tosi hyvin ja vauhdikkaasti. Pujottelulta vitonen. Keinulla takaaleikkasin ja oudosta keinusta johtuen Lenni hyppäs sieltä alas. Tästä mulla meni vähän pakka sekaisin enkä keinun jälkeistäkään hyppyä kunnolla ohjannut. Kolme kieltoa kolmelta peräkkäiseltä esteeltä -> HYL. Loppurata taas puhtaasti. Tää pätkä tuntui agilityltä lukuunottamatta noita kolmea estettä missä ei ohjauksellisesti edes ollut mitään vaikeeta. Pujottelu meidän täytyy nyt saada kuntoon. En tiiä ahdistanko jotenki tuota otusta pujolla vai mikä siinä nyt on kun se on alkanut tökkiä. TREENIÄ. Auttakaa joku :)

B-rata oli hyppyrata

1865044.jpg
(joo on huono kuva mutta kyllä siitä olennaisen saa irti...)
Tää rata näytti hyvältä ja kivalta. Mutta mitä tekee Lenni. Päättää että tänään on jo tarpeeksi odoteltu ja aloittaa radan suorittamisen täysin itsenäisesti ilman ohjausta. Hyppää muurin ja kiertää kakkos-hyppyä ympäri. No lopulta sain sen hyppäämään kakkosen oikeelta puolelta. Siitä putkeen, pussiin ja hypylle. Valssin kautta pujo "väärältä" puolen ohjaten. YLLÄTYS pujolta vitonen. Loppu meni taas reippaasti ja hyvällä fiiliksellä. Putkesta 9 otin persjätöllä ulos ja siitä vaan kiepsautellen maaliin :) Hypyn 14 rima tuli vielä alas että jostain saataisiin loppuun virhe... :D Taisin ite jäädä seisoskelemaan tuohon hypylle liikaa enkä kertonut Lennille että tällä kertaa siitä saa jatkaa pituudelle ja se aiheutti riman alastulon. Oispa se videokamera... Tältä radalta siis 15 ja sekunti yliaikaa. Ihan kivaa vauhtia ollaan tehty kun alussa meni aikaa sekuntitolkulla, samoin pujottelun korjaaminen on hidasta hommaa.

Pujottelutreeniä edelleen.