... mutta väärään suuntaan :D

Tupoksessa ei meinannut poispäinkääntö vasemmalla puolella onnistua sitten millään, vaan aina tuli silmukkaa. Tää on ollu Lennille (vai mulle?) aina vaikea, hakee vasemmalla puolella kääntymistä vain mua kohti niinku tokokoira ainakin ja silmukkahan siinä tulee. Tätä kuivaharjoitellaan nyt ihan aikusten oikeesti. Oikeella puolella kyllä käännytään kaikkiin mahollisiin suuntiin ja tiukastikkin vielä!

Oli siinä treenissä kyllä hyvääkin :) Alkuun tehtiin pujottelua seinää kohti. Viimenen väli meinas alkuun mennä ennakoimiseksi kun seinä lähesty edessä. Piti siis ensin varmistaa paremmin loppuun asti. Sitten tehtiin pujottelua tiukoista kulmista ja poispäinkäännölläkin.  Oon ihan tyytyväinen siihen että Lenni hakee pujottelua vaikeistakin kulmista ihan itsenäisesti! Pujottelu on myös mielestäni nopeutunut.

Revittelypätkällä olin taas vähän vaikeuksissa polveni takia, mutta ihmeen hyvin se kesti juosta lujaakin kunhan vaan uskalsi. Takaaleikkaukset onnistui hyvin myös seinää vasten ja keinu oli hieno!

Muuria tuli tunnilla vahvistettua moneen otteeseen. Otettiin muurilta syliin, tehtiin sitä takaakiertona jne. Hyvin hyppäs.

Loppuhuipennukseksi Lenni sai jäähdyttelyseurakseen kaltaistaan luppakorvahuumoria Tico enkusta. Pojilla kävi jutut heti yksiin ja leikit oli kovin rinkelimäisiä ;D Mukana luppakorvien menossa oli myös samojediuros Wili :)