Eilen siis alkoi meidän kevään ohjatut treenit, tällä kertaa Haukiputaan suunnassa. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja lenkkeiltiin alkuun puoli tuntia kirpeässä pakkasessa otsalampun valossa. Meillä on illan toiseksi viimeinen treenitunti, eli kympiltä päästään vasta jäähdytteleen. Vähän oli orpo olo siellä oudossa ja pimeässä metsässä siihen aikaan mutta eiköhän siihen totu taas ;) Oli muuten aikas kiva treenata siellä lämpimässä, ei palellu sormia eikä varpaita vaan hiki tuli.

Treenaus alkoi radanpätkällä, missä oli paljon hyppyjä, rengas ja putki. Viimesenä oli keinu jos halus tehdä. Takaa leikkasin kerran ja valssailin pari kertaa. Takaa leikkaus tuntui oikein sujuvalta, valsseissa olin aluksi aavistuksen myöhässä vaikka puhtaasti menikin. Tiukemmat käännökset saatiin kuitenkin kun Mikko laittoi valssaamaan ajoissa :) Keinu oli outo ja epävarma, hidas. Nyt treenataan keinua niin että Lenni nostetaan keskelle keinua ja houkutellaan eteenpäin samalla kun kaveri heiluttaa keinua ylös-alas takaa. Sais tuon olennon kunnolla rentoutumaan kokoajan liikkuvassa keinussa.

Pujottelua tehtiin umpikulmasta. Hyvin haki aloituksen mutta itse vedin viimeisestä välistä pois. Tehdään pujottelua muutama kerta itsenäisesti niin että loppuun palkka ja jään itse taaemmaksi, pystyis jatkossa ottamaan kunnolla etäisyyttä.

Huomenna treenataan Niinan ja Urhon kanssa. Tehdään keinun heilutusta ja Niina on suunnitellut meille hienoja takaakierto harkkoja. Kivaa :)