Lennin kanssa kaksistaan käytiin mutka hallilla tekemässä lyhyt mutta tehokas treeni ja lenkkeilemässä. Kontakteille lisää toistoja oli tarkoitus tehdä. Haluan tehdä kakskakkosista varmaakin varmemmat riippumatta omasta sijoittumisestani. Ja sehän vaatiin toistoja, toistoja ja toistoja.

Aloitettiin puomista. Ja kun eilen haettiin sivuttaissuunnassa etäisyyttä, keskityin tänään ohijuoksuihin ja Lennin "kiilaamiseen" alastulossa. Kiilaamisella meinaan sitä että juoksin aluksi sivuttaissuunnassa kauempana ja alastulossa juoksin melkein päälle ja ohi. Hyvin L-mies kesti ja kontaktit löytyi. Kehittymistä on tapahtunut, jes. A:lla oli ihan hirveesti vauhtia. Kerran liusui alas asti kun juoksin ohi. Palattiin askel taaksepäin ja hidastin vauhtia kun Lenni pysähtyi kontaktille. Muutamalla toistolla sitten hieman vaikeutin ja juoksin reippaammin ohi.

Pujottelulla armotonta vedättämistä ja avokulmia. Hyvin löytyi tänään avokulmastakin oikea aloitusväli ja vauhtia riitti pujotellessa kun juoksin melko kaukana edessä.

Hauskat ja lyhyet treenit. Lenni oli vähän kummatunut kun hallista lähdettiin, sen mielestä treenit jäi kai kesken :)