Aamulla aikaisin startattiin hallille Niinan ja koirien kanssa. Koko aamupäivän reissuhan siitä tuli totuttuun tapaan :) Ilmakin suosi lämppäily- ja jäähdyttelylenkeillä. Tällä kertaa mukana oli myös lainapoika Speedy ja saapa nähdä treenaako karvaparta meidän kanssa vielä tulevaisuudessa :)

1240768436_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lennin kanssa tehtiin koko kuviota. Alkua tein vastaanottamalla kakkosen takaa sekä valssaamalla tiukasti jo ennen kakkoshyppyä. Vastaanottamalla tämä oli hitaampi. Välistävedot meni tosi kivasti. Lenni kääntyy tiukasti ja hyppää varmasti. Rimoja ei lentele tiukoissakaan paikoissa.

Speedyn kanssa tehtiin vähän eri variaatioilla ja pätkissä. Alkuun tehtiin hyppyjä 4-5 ja putki suorassa linjassa (putki ei näy kuvassa). Pojalla oli virtaa ja lähdössä pysymistä täytyy kovasti harjoitella. Speedy hyppäsi hyvin, putkeen piti viedä melko perille asti. Tämän suhteen lelupalkkaus varmasti tuo tuloksia. Enemmän irti kädestä pitää Speedy saada ja hakemaan esteitä.

Kuvassa olevasta pätkästä teimme S:n kanssa ensin 1-3. Tiukalla valssilla kääntyi kivasti kohti putkea, mutta kovin oli kädessä kiinni putkeen viennillä. Pätkässä 5-7 välistävetoihin lähti samoin ihan kivasti mukaan. Karvaparran kanssa teimme myös yksinkertaista irtoamistreeniä hypyltä mutkaputkeen ja lelulla palkkaus.

Lennin kanssa loppuun muutamat toistot pujottelua ja kontakteja. Puomilla otin sivuetäisyyttä ja kivasti löytyi kontaktikohdat. Ainut epäröinti oli yllättäen kun juoksin puomin viereltä edelle reipasta vauhtia. Pujottelu meni tosi kivasti. Juoksin kauas eteen ja sivulle, L teki työnsä loppuun joka kerta ja vauhtia riitti.